VALUE FROM SCIENCE AND TECHNOLOGY

Bax & Company is een strategisch adviesbureau voor innovatiemanagement. Wij opereren op het snijvlak van nieuwe bedrijvigheid, technologische innovatie en duurzaamheid.

Haal meer waarde uit onderzoek en innovatie!

INSIGHTS

WAT WIJ DOEN

Van ambitie naar actie, dat is waar wij voor staan. Wij concretiseren uw innovatieve idee tot een krachtig concept, een innovatieprogramma, een samenwerkingsproject of een businesscase. Op basis van het verkennen van kansen in maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, bepalen wij gezamenlijk welke strategie en aanpak voor uw organisatie het snelst tot succes leidt. Wij richten ons op het versnellen van het innovatieproces en opschalen van innovaties. Samenwerking met een diversiteit aan stakeholders is daarbij het uitgangspunt.

FOCUSGEBIEDEN

Wij werken aan maatschappelijke opgaven, die kansen en uitdagingen bieden voor onze opdrachtgevers. In ons werk combineren we diepe inhoudelijke kennis met specialistische vaardigheden rond missiegedreven innovatie. We herkennen en ontwikkelen kansen op het raakvlak van verschillende onderwerpen en sectoren.

Energietransitie
Digitalisering
Circulaire economie
Missiegedreven innovatie
Onderzoeksstrategie en -programmering
Klimaatadaptatie

ONZE MEERWAARDE

1. Complexe uitdagingen weten we snel te vertalen naar duidelijke doelen en aanpak.

2. We zijn sterk in het uitwerken van aansprekende en motiverende voorstellen.

3. Onze lokale opdrachten voeren we uit met een internationale mindset.

4. Een groot Europees netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, NGO’s en overheden kunnen we raadplegen en betrekken in onze projecten.

5. Met meer dan 60 collega’s en meer dan 30 jaar ervaring zijn we breed inzetbaar.

 

Wij gaan graag met u in gesprek!

CLIENTS

We are trusted by many of the top 500 European R&D investors in the industry, tech startups/SMEs, respected scientific and applied researchers, pioneering policy makers and other innovation agents.