Arada Vording

Arada is sinds november 2021 werkzaam bij het Nederlandse kantoor van Bax & Company als Consultant Missie-gedreven Innovatie.

In 2018 studeerde zij af aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit) met een MSc. Global Business & Sustainability, waarvoor zij haar scriptie schreef over de adoptie van zuidelijke certificeringsstandaarden door ontwikkelde markten. Ook heeft Arada in 2018 de MSc. Business Information Management (Erasmus Universiteit) afgerond, met een scriptie onderzoek naar de impact van ICT en financiële inclusie op de economische ontwikkeling van Sub-Sahara Afrika. Voorafgaande behaalde Arada de BSc. International Business Administration (Erasmus Universiteit), waarbij zij tijdens een semester op uitwisseling heeft gestudeerd aan de Chulalongkorn Universiteit in Bangkok, Thailand.

Na haar studie heeft Arada werkervaring opgedaan in de ICT-sector als CSR-manager. In deze rol heeft zij programma’s en projecten geïmplementeerd en begeleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds zij is begonnen bij Bax & Company heeft ze in het team meegewerkt aan verschillende projecten, variërend van onderwerpen als circulaire economie tot maatschappelijk verdienvermogen.

In haar vrije tijd houdt Arada ervan om nieuwe dingen te creëren. Of het nu gaat om het bereiden van Zuidoost-Aziatische gerechten, of het maken/upcyclen van kledingitems upcyclen met (vintage) stoffen. Ook raakt ze het liefst haar extra energie kwijt in spinninglessen en yoga en organiseert ze graag spelletjesavonden met vrienden en familie.