Emma Arussi

Emma is een Junior Consultant in het Advanced Materials team van Bax & Company die in februari in dienst is getreden.

Ze heeft een Bachelor of Science in Molecular Life Sciences en een Pre-Master in Business Administration (Health track) aan de Rijksuniversiteit Groningen. In haar tijd bij Bax & Company heeft ze veel kennis opgedaan op het gebied van lighweight material technology en circulariteit van materialen en industrie.

Emma houdt van schrijven en heeft tijdens haar periode bij het bedrijf verschillende artikelen geschreven en deelgenomen aan het opstellen van roadmaps voor de implementatie van Circular Economy praktijken voor materialen in de auto-, vliegtuig- en energie-industrie.

In haar tussenjaar organiseerde Emma het grootste recruitment evenement voor technische studenten in Groningen, genaamd de Beta Business Days. Daarnaast werkte ze als onderwijsassistent aan haar universiteit, waar ze laboratoriumpractica organiseerde voor biologie en levenswetenschappen studenten op het gebied van microbiologie, menselijke en dierlijke fysiologie, neurobiologie van veroudering en menselijke gedragswetenschappen.

Emma spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Hebreeuws, en ze heeft een B1-niveau behaald in het Frans. Ze verstaat ook Duits en leert momenteel Spaans.

In haar vrije tijd danst Emma graag, maar ze houd ook van lezen, koken en pianospelen. Ze leert ook gitaar spelen en heeft in haar tijd bij Bax & Company leren werken met animatie- en videobewerking programma’s zoals Adobe After Effects en Adobe Premiere Pro.