Isabelle Meijer

Isabelle is begonnen bij Bax & Company in september 2021 als stagiaire en sinds februari 2022 is ze innovatie-adviseur. Ze combineert een technische achtergrond (chemie) met bedrijfskundige en innovatie-kennis. Isabelle is een teamplayer en weet binnen een divers gezelschap een goede sfeer te creëren. Om vervolgens resultaatgericht gezamenlijk aan het werk te gaan.

Bij Bax & Company NL werkt Isabelle aan circulaire economie projecten, zoals het Horizon Europe HOOP-project. Daarnaast is zij betrokken bij strategie-trajecten van een hogeschool en de Provincie Noord-Brabant.

Isabelle heeft een Bachelor Scheikunde behaald aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar bachelor studie ontdekte ze dat ze het innovatieproces van wetenschappelijke processen en de impact die dit heeft op de maatschappij erg interessant vond. Zo zette ze haar studie voort met een Master in Science and Business management aan de Universiteit van Utrecht. Binnen haar masteropleiding heeft ze meer diepgaande kennis opgedaan in het combineren van business en wetenschap en heeft ze verder haar interesse voor innovatie ontwikkeld.

Isabelle spreekt vloeiend Nederlands en Engels. In haar vrije tijd houdt Isabelle van koken, spelletjes spelen met vrienden, duiken en buiten zijn.