Manon Bax

Manon Bax heeft de studie Bedrijfskunde (Technology Management track) afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen dit programma heeft ze twee minors gevolgd: Finance en Data & Society. Dit heeft haar interesse gewekt voor digitale ontwikkelingen en hoe technologie hier invloed op heeft.

Naast haar studie was Manon student assistent van de vakken Organisational Behaviour & Technology en Academic Skills bij de universiteit. Na haar bachelor heeft ze gewerkt als consultant voor International Business Research (IBR) – een professioneel onderzoeksproject wat door studenten en de Rijksuniversiteit van Groningen wordt gerund. IBR voert onderzoek uit voor Nederlandse bedrijven in opkomende economieën. Met dit project heeft Manon onderzoek gedaan in Kuala Lumpur en deze ervaring heeft haar enthousiasme in consultancy bevestigd.

Oorspronkelijk komt Manon uit Nederland en ze spreekt Nederlands en Engels. Ze heeft altijd hockey gespeeld en is graag actief. Daarnaast is koken een van haar favoriete activiteiten en vindt ze het leuk om te tekenen, voornamelijk grappige kaarten voor op de post.