Roeland Koelman

Roeland werkt sinds maart 2021 bij Bax and Company, waar hij begon als stagiair voor Future Mobility en onderzoek deed voor zijn Master scriptie. Na het afronden van zijn master kwam Roeland terug als duurzame innovatie consultant binnen het team. Zijn huidige rol bestaat uit het helpen van overheden, onderzoekers en bedrijven bij het aanjagen van duurzame innovatie op het gebied van mobiliteit en toerisme via EU-financieringsprogramma’s.

Roeland heeft een MSc in Sustainable Business and Innovation aan de Universiteit van Utrecht, waar hij zijn thesis schreef over het overwinnen van de uitdagingen van cross-sectorale samenwerking voor duurzaamheids gerelateerde projecten. Roeland heeft ook het Climate KIC Master Label programma afgerond, waar hij naast zijn reguliere mastervakken ook vaardigheden in systeemdenken, klimaatwetenschap en duurzaam ondernemen heeft opgebouwd.

In zijn vrije tijd houdt Roeland van hiken in de natuur, snowboarden en kamperen. Hij is altijd opzoek naar nieuwe muziek om te draaien, en produceert ook zijn eigen nummers.

Roeland spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Duits, en is Spaans aan het leren.