Thomas Gelauff

Thomas is in februari 2023 bij Bax & Company begonnen als stagiair in het Energie Efficiëntie team.

Sinds het behalen van zijn masterdiploma in Science, Business en Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam, werkt hij als Innovatie Consultant. Daarbij verdiept hij zich in opdrachten rond de stedelijke energiesector. Hij richt zich op het verkennen van innovatieve business modellen, stimulerings modellen en financieringsoplossingen om de energietransitie te versnellen, met als doel een rechtvaardige en inclusieve energietransitie te realiseren.Voordat hij bij Bax kwam, heeft Thomas bijgedragen aan projecten die tot doel hadden duurzame energie buurten in Nederland te creëren. Hij heeft ook internationale werkervaring opgedaan door advies onderzoek te verrichten in Zuid-Korea, met de focus op de ontwikkeling en inzetten van duurzame biobrandstoffen voor de luchtvaart- en maritieme sector.

Thomas spreekt vloeiend Nederlands en Engels, heeft een basisniveau van Duits en is onlangs begonnen met het volgen van Spaanse lessen.

In zijn vrije tijd kookt hij graag, gebruikt hij het weekend om in de heuvels rond Barcelona te fietsen en gaat hij graag naar het strand om te beachvolleyballen.